Info for

Sa Ju Pelqen Kari Ose Pidhi Topix Topix Your Town Your

Sa ju pelqen kari ose pidhi - topix - topix: your town, Ik moj budallaqe te vije turp qe thua keto gjera ne rradhe te 1 dhe e 2 keto gjera qe thua une nuk i haj.ne te semes shkofsh moj plehre femer .. Sa ju pelqen kari ose pidhi - topix - topix: your town, Mua me pelqen kari sepse jam vajzze duaa shummme ju te tjeret a ban me e dit pse jeni kunder kesaj teme?tema eshte shum e mirerrnofshinn kari.

References:From Around the Web:

 • Sa ju pelqen kari ose pidhi - Topix - Topix: Your town
  ik moj budallaqe te vije turp qe thua keto gjera ne rradhe te 1 dhe e 2 keto gjera qe thua une nuk i haj.ne te semes shkofsh moj plehre femer ....
  Last update Mon, 28 Jul 2014 12:32:00 GMT Read More

 • Sa ju pelqen kari ose pidhi - Topix - Topix: Your town
  mua me pelqen kari sepse jam vajzze duaa shummme ju te tjeret a ban me e dit pse jeni kunder kesaj teme?tema eshte shum e mireRrnofshinn Kari ...
  Last update Mon, 28 Jul 2014 16:28:00 GMT Read More

 • Microsoft Security Tool Emet 5

  Friday, 1 August 2014, 2:39 | PC Tutorial | 0 Comment
  by PcWebAdmin

  ...

  Read More »

  Some Are Twisting The Facts In Requests To Be Forgotten Google Says

  Friday, 1 August 2014, 0:24 | PC Tutorial | 0 Comment
  by PcWebAdmin

  ...

  Read More »

  Google Outlines ‘Right to Be Forgotten’ Challenges

  Thursday, 31 July 2014, 23:11 | PC News | 0 Comment
  by PcWebAdmin

  Google answers a lengthy questionnaire about the implementation of the "right to be forgotten" ruling and the complications that come with it. PCMag.com Breaking...

  Read More »

  Page 1 of 2754 1 2 3 4 2,754